Vier aanhoudingen in Parkwijk wegens telen van hennep

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie vier aanhoudingen verricht. De mannen werden aangehouden wegens het telen van hennep.

Rond 00.30 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie op de Basilicumstraat in Parkwijk Leidsche Rijn. Bij aankomst trof men een sterke henneplucht aan. In de buurt van de woning stonden twee mannen bij een aanhangwagen die vol bleek te staan met verse hennep in pot.


Advertentie:

Na verder onderzoek in de woning trof men een aantal ruimtes aan met nog meer net geoogste hennep. In de woning werden nog eens twee mannen aangetroffen. Het gaat om drie 30-jarige mannen uit Utrecht, Naarden en Maasbommel en een 50-jarige man waarvan de woonplaats onbekend is. Alle vier de mannen zijn aangehouden. De woning is inmiddels ontmanteld. 

De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

11 reacties op “Vier aanhoudingen in Parkwijk wegens telen van hennep”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.