Cursus ‘Muziek en beweging voor dreumesen en peuters’ start in januari

Het Kunstencentrum Nieuwe Vaart start in Januari 2017 weer met de cursus “Muziek en Beweging voor Peuters” in Breukelen en Vleuten. Deze cursus is bedoeld voor (groot)ouders of verzorgers met hun jonge kinderen in 2 leeftijdscategorieën;

Dreumesen: 1.5 – 2.5 jaar
Peuters: 2.5 – 4 jaar

peutermuziek

In de lessen maken de kinderen kennis met oude en nieuwe kinderliedjes en versjes. We gebruiken hierbij ook muziekinstrumenten zoals; trommels, klankstaven, sambaballen, regenmakers en ritmestokjes. Daarbij doen we ook bewegingsspelletjes en leuke peuterdansjes. Thema’s zijn o.a. jaarfeesten, de boerderij, het weer, tandenpoetsen, dieren.

Spelenderwijs stimuleert muziek o.a. de motorische- en spraakontwikkeling. Daarnaast geeft muziek veel plezier en versterkt het de band tussen (groot)ouders en kind.

Start cursus
Maandag 9 januari Breukelen (Schepersweg 6b): 10.15-10.55
Woensdag 11 januari Vleuten (Nieuwe Vaart 3): 10.00-10.40
Vrijdag 13 januari Vleuten (Nieuwe Vaart 3): 10.00-10.40

Informatie
De cursus bestaat uit 8 lessen voor € 80,-. Neem contact op met Sophieke Salverda op telefoonnummer 06-12762306 voor meer informatie of bezoek de website www.peutermuziekutrecht.nl. Opgeven kan via de website: www.nieuwevaart.nl.  lessen staan voor 80

1 gedachte over “Cursus ‘Muziek en beweging voor dreumesen en peuters’ start in januari”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.