Programma bekend binnenfestival Duik in het Zand

3 januari 2017 09:20  Redactie  Reageer

Op zondag 15 januari organiseren Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening in Brede School Het Zand de Duik in het Zand, een knus binnenfestival voor jong en oud. ‘De Duik’ geeft van 12.00-17.00 uur een voorproefje van de activiteiten die deze wijklocatie in 2017 te bieden heeft op cultureel, creatief en sportief gebied.

De glazen hortus vormt het centrale punt van het evenement. Op het podium treden de hele dag muzikanten, dansers en zangers op. Er zijn optredens van de band Morning Daze, Vocal Arts Academy en er wordt teruggeblikt op Zingende Beelden.

Elders in het gebouw is ook van alles te beleven. In de workshops van Dreumeland maken peuters en kleuters samen op een laagdrempelige manier kennis met yoga en dans. Ouders zijn natuurlijk welkom om mee te doen. In de gymzaal worden sportieve activiteiten georganiseerd door VV De Meern.

Wie liever zelf creatief aan de slag gaat kan aanschuiven in Granny’s Breihoek of meedoen met de dansworkshop van Dansatelier 42. Kinderen kunnen doorlopend meedoen aan De Maakplaats, het creatieve lab waar kinderen onder leiding van beeldend kunstenaar Anton Klein hun eigen kunstwerk maken. Er is een optreden van het Brede School Koor en Orkest onder leiding van Jeroen Schipper in de theaterzaal. Natuurlijk is de bar geopend.

Een uitgebreider programmaoverzicht is te vinden op www.cultuur19.nl. Brede School Het Zand is gevestigd op Pauwoogvlinder 20, Utrecht. De Duik in het Zand is onderdeel van de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik en is gratis toegankelijk. Het programma wordt mogelijk gemaakt door Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website