Vocal Arts Academy in Concert op 22 januari in Azotod

3 januari 2017 12:54  Redactie  1 reactie

Op 22 januari zal het halfjaarlijkse concert van de leerlingen van de Vocal Arts Academy plaatsvinden. Leerlingen van alle leeftijden en niveau’s geven een spetterend optreden en laten zien wat zij het afgelopen half jaar hebben geleerd. Ook de drie popkoren van de zangschool zullen een nummer uit hun repertoire ten gehore brengen.

De Vocal Arts Academy streeft ernaar leerlingen zoveel mogelijk ervaring in de praktijk op te laten doen. Zo mag elke zanger of zangeres een studio opname maken van een zelfgekozen nummer, geven ze een akoestisch optreden en staan ze op het podium van de Azotod met een professionele live band.

Het concert is inmiddels een begrip geworden in Leidsche Rijn en omstreken. De zaal is iedere keer helemaal gevuld en mensen zijn razend enthousiast over de zangers en zangeressen op het podium en niet te vergeten de te gekke live band!”, aldus Desirée Coumans, mede-eigenaar en vocal coach van de Vocal Arts Academy.

Toegang is gratis en het concert zal om 16:00u starten in de Azotod in De Meern.


Advertenties:

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website