Beweeggroep De Meern in activiteitencentrum De Roef

Kom ook meedoen met de beweeglessen op dinsdagmorgen in de zaal van Dienstencentrum De Roef in De Meern. Elke dinsdag komen ongeveer 30 mensen gezellig samen sporten in de zaal van Activiteitencentrum De Roef aan de Touwslagerslaan in De Meern.

Elke beweegles duurt 45 minuten en bestaat uit een warming-up met lopen en aerobic op muziek, lenigheidsoefeningen met materialen, een spel en als afsluiting een cooling-down op muziek.
Tijdens de lessen is er gezellige muziek wat het bewegen leuker, gemakkelijker én gezelliger maakt. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen, zoal ballen, hoepels, isolatiebuizen, dynabands, scoops, tennisballen,etc.

Er worden oefeningen gedaan zonder stoel, naast de stoel en af en toe ook op de stoel. Iedereen kan en mag meedoen want “ niets moet maar bijna alles mag“. Alle sporters doen mee op hun eigen niveau. Na afloop is er koffie en thee.

Diverse groepen
Om 9.00 uur start de eerste groep met sporten. Dit is een wat fittere groep met sporters uit de omgeving én ook sporters uit de Zonnewijzer. Deze groep doet de wat meer actievere en intensievere oefeningen.

Om 10.15 uur start de tweede groep met sporten. Dit is de groep die wat meer oefeningen op de stoel doet maar ook náást de stoel. Ook deze vorm van bewegen kan best intensief zijn. Er mag ook gebruikt gemaakt worden van de rollator tijdens de sport les.

Tussen de twee lessen door drinken we met de twee groep samen koffie en thee en wordt er veel gelachen en gezellig bijgepraat over van alles.

Kom ook een keer sporten maar wel met een waarschuwing: “meedoen werkt erg verslavend“.

Heeft U vragen over de beweeglessen, over de kosten of andere vragen, kom dan gewoon op dinsdagmorgen een keer langs in de Roef. U kunt dan gelijk zien hoe er gesport wordt en natuurlijk hoe leuk en gezellig het is om samen met leeftijdgenoten en buurtgenoten te sporten. U mag natuurlijk ook bellen naar Nel Smit 06-2276745 of mailen naar Nel [email protected].

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].