Regio Leidsche Rijn verzorgt wekelijks de agenda in weekkrant De Brug

De agenda van Regio Leidsche Rijn verschijnt in verschillende media en op steeds meer plekken! Vanaf 2017 verzorgen wij ook de agenda in weekkrant De Brug. Zo mis je nooit wat er te doen is in de buurt! 

Meld jouw activiteit of evenement aan!
Regelmatig maken wij een selectie van de actuele activiteiten en evenementen. Deze plaatsen wij vervolgens door naar bijvoorbeeld weekkrant De Brug, het huis-aan-huis magazine EigenLR en de maandposter. Een goede reden dus om er voor te zorgen dat jouw activiteit of evenement bij ons in de centrale agenda bekend is! Wil je een activiteit aanmelden? Ga dan naar de Agenda pagina en klik op de button “Activiteit aanmelden”. Wil je er zeker van zijn dat je activiteit wordt opgenomen op bijvoorbeeld de maandposter of deze uitgelicht hebben? Neem dan contact met ons op.

Het gehele aanbod, of een selectie daarvan, verschijnt op de volgende plekken:

Online

Offline / Print

[nieuwsbrief_promo]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.