Blog: Waarom biologische huidproducten?

Voedingsstoffen uit de natuur bewijzen hun kracht al miljoenen jaren. We ontdekken steeds meer over de werking en samenhang. Centrum Phoenix gelooft erin dat de natuur aan dieren, planten én mensen de kracht geeft om te groeien en gezond te blijven. Daarom werken wij graag met producten die volgens deze filosofie zijn ontwikkeld en geproduceerd.

NatuurKracht Cosmetica
We verkopen al producten van de merken Hannah, Juliette Armand en Pascaud (Pascaud is nu ook verkrijgbaar via onze webshop. Daarnaast bieden we vanaf 2017 de biologische huidproducten aan van NatuurKracht Cosmetica.

NatuurKracht vertegenwoordigt exclusief in Nederland de merken Naturgeist en Organic Boost. De producten van deze merken passen volledig in de filosofie dat de kracht uit de natuur komt. Yvonne van Bezu van Centrum Phoenix is erg enthousiast over de samenwerking met NatuurKracht. “Hierdoor kunnen wij deze exclusieve producten nu ook aan onze klanten bieden.

Natuurlijk en biologisch
De NatuurKracht-producten zijn natuurlijk en biologisch. Dit houdt in dat bij de productie vooral natuurlijke en biologische grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, minerale oliёn en PEG’s. Natuurlijke ingrediënten zijn niet gemaakt in een laboratorium (synthetisch) maar komen uit de natuur. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder hulp van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen.

De producten van NatuurKracht bevatten bijenhoning en kruidenextracten. Hierdoor zijn ze aangenaam van geur en kunt u er heerlijk mee ontspannen.

Dierproefvrij
Bovendien zijn deze producten dierproefvrij en worden er geen dierlijke grondstoffen in gebruikt. Dat betekent dat er bij de ontwikkeling en de testen geen dieren worden gebruikt laat staan misbruikt. Dit maakt de producten van NatuurKracht ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. En ook daarom bieden wij nu deze biologische producten aan. Zodat we iedereen kunnen voorzien van passende producten. U wilt toch ook een product dat bij u past?

Interesse?
Kom naar Centrum Phoenix voor een keuze uit de verschillende lijnen en merken. Of bel eerst voor een gratis intakegesprek naar 030 677 5626 of kijk op www.centrumphoenix.nl.

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.