Maandposter januari is weer uit!

De maandposter met daarop de leukste uittips voor januari is sinds begin van de maand weer overal te vinden! De uitagenda hangt op inmiddels meer dan 54 plaatsen in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De maandposter verschijnt in A2 formaat en hangt op diverse plekken zoals culturele locaties, scholen, bibliotheken, gezondheidscentra’s, winkels en meer. Weet je een plek waar die nog niet hangt en waar die volgens jou niet mag ontbreken? Laat het ons weten.

Agenda van Regio Leidsche Rijn nu ook wekelijks in weekkrant De Brug
De agenda van Regio Leidsche Rijn verschijnt in verschillende media en op steeds meer plekken! Vanaf 2017 verzorgen wij ook de agenda in weekkrant De Brug. Zo mis je nooit wat er te doen is in de buurt! Lees verder

Nu ook de uitagenda e-mailnieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten, optredens, activiteiten voor kids, het gezin of jezelf? Abonneer je dan op de uitagenda nieuwsbrief. De uitagenda wordt éénmaal per week op de woensdag verstuurd. Lees verder

Mede mogelijk gemaakt door
De maandposter december is mede mogelijk gemaakt (op alfabetische volgorde) door: ContentToday, Cultuur19, EigenLR Magazine en Emmaus Parkwijk en Ruud Jansen.

Vermelding op de maandposter

Voor prijzen of meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie via e-mail [email protected] of telefonisch via nummer: 030-8201275.
Meer informatie over de maandposter is hier te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven