Aanstaande zaterdag 40 Jaar Muziekpodium Azotod in De Meern!

Het is dit jaar precies 40 jaar geleden dat Azotod haar deuren voor het eerst opende voor het publiek. Vanaf dat moment is Azotod uitgegroeid tot één van de verbindende factoren factoren in De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn.

Het jubileum jaar viert Azotod met een aantal te gekke muzikale evenementen. We kunnen swingend het jaar gaan vieren met ‘De Opmaat’, gevolgd door een altijd gezellig Reünie op 24 juni. Het jubileum jaar wordt afgesloten met een nieuw feest waarin we laten zien dat we klaar zijn voor de toekomst. Een Vonkelnieuw feest!

Aanstaande zaterdag 21 januari is de officiële aftrap van het jubileum jaar met “De Opmaat” een knalfeest waar onze huisdeejay’s Erwin & Co, Marcel van Hees, Paul Jorritsma en Erik Timmer alle bekende Azotod-platen draaien. Ook coverband Hillstreet zal het podium betreden.

De Opmaat wordt een avond vol muzikale verrassingen!

Voor meer informatie: www.Azotod.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.