Bekendmaking van nieuwe winkels in Leidsche Rijn Centrum

Vandaag is bekend geworden welke winkels zich nog meer gaan vestigen aan de Grauwaartsingel in Leidsche Rijn Centrum. De Grauwaartsinge wordt ook wel de ‘serviceboulevard’ van het nieuwe stadscentrum genoemd. Bijna zeventig procent van de aanwezige ruimtes op de serviceboulevard is nu, zo’n 13 maanden voor opening, al gevuld. Naast Jumbo Foodmarkt, H&M en MANGO zijn er nog zes nieuwe retailers die zich in het nieuwe centrum gaan vestigen. 

Grauwaartsingel
Aan de rand van Leidsche Rijn Centrum, aan het water, ligt de Grauwaartsingel. Het is de plek waar de offline en online wereld samenkomt: van pick-up-points tot dienstverlening voor online aankopen.

Nieuwe retailers
Zes nieuwe retailers hebben bijgetekend voor de Grauwaartsingel: Beauty Salon, Brainwash, Iwooly, Leidsche Rijn Makelaars, Mr. Giros, en Wav-e.

Beauty Salon
Beauty Salon is een bestaande Utrechtse schoonheidssalon die kiest voor een vestiging in Leidsche Rijn Centrum. Bijkomen van een shopsessie of klaarmaken voor een avondje uit? Met gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure en de laatste schoonheidstherapieën heeft Beauty Salon voor ieder wat wils.

Brainwash
De allergrootste kappersketen van Nederland mag in het stadscentrum van Leidsche Rijn niet ontbreken: Brainwash Kappers. De kapper waar je zonder afspraak naar binnenloopt, die persoonlijk advies geeft en knipt tegen vriendelijke prijzen.

Iwoolly
Iwoolly gaat van online naar offline: met naast de bestaande webshop ook een winkel vol haken, wol en naalden. Alles voor die DIY-kabelsjaal.

Leidsche Rijn Makelaars
Leidsche Rijn Makelaars is een zusterorganisatie van De Vechtstreek Makelaars, die als sinds 1936 met de grootste kennis actief is in de regio. In 2018 opent Leidsche Rijn Makelaars haar deuren aan de Grauwaartsingel van het stadscentrum.

Mr. Giros
Wie wel trek heeft, maar niet koken wil, roept de hulp in van Mr. Giros. Grieks eten om af te halen of thuis te laten bezorgen.

Wav-e
Trainingsstudio Wav-e vestigt op de hoek van de Grauwaartsingel en de Vaduzdijk. Fitheid in 15 minuten, met behulp van elektroden.

8 gedachten over “Bekendmaking van nieuwe winkels in Leidsche Rijn Centrum”

  1. Komt er ook een Action , of Wibra , of meer van die leuke goedkope winkeltjes , ik denk het niet , het worden merendeel weer van die dure winkels , net als in Vleuterweide , vind ik ook niets aan !!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.