Topdrukte op UVV landelijke Beeballdag en Open dag Beeball

25 januari 2017 06:15  Redactie  2 reacties

Zondag 15 januari was het een drukte van belang bij UVV op sportpark de Paperclip. Behalve de landelijke Beeball dag was er ook een open dag bij UVV. Kinderen van 5 tot 10 jaar waren op UVV om kennis te maken met honk-, en softbal.
Na een warming up met mascotte Bee was het in de ochtend tijd voor de eerste wedstrijden. Die werden gespeeld door de jongste Beeball spelers (Rookies) van UVV, HCAW, HSV Centrals en Domstad Dodgers. Er is hard gerend, gegooid en geslagen en bovenal heeft iedereen enorm veel plezier gehad.

Na de Rookies was het tijd voor de Open Dag op UVV waar kinderen kennis konden maken met alles wat er bij honkbal en softbal komt kijken. Onder begeleiding van UVV-coaches, trainers en UVV jeugdspelers waren er verschillende slag-, en gooioefeningen en werd er gemeten hoe hard je kan rennen. Met een stempelkaart konden de kinderen langs de verschillende stations om nieuwe skills aan te leren. En wat was het leuk om te weten hoe hard je nu kan gooien! En bleek het best lastig om de bal goed in de ring te gooien! UVV hoopt na deze succesvolle dag weer een aantal nieuwe Beeballers te mogen verwelkomen. De deelnemers aan de Open Dag kregen na afloop een flyer met strippenkaart mee, zodat ze nog drie trainingen gratis en vrijblijvend mee kunnen doen.
Heb jij de Open Dag gemist, maar wil je ook kennismaken met honkbal en softbal? Je kunt je opgeven voor drie gratis trainingen en na die tijd beslissen of je lid wilt worden. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie-honkensoftbal@asvuvv.nl.

In de middag was het tijd voor de Major Beeball teams om in actie te komen. Maar niet na een warming up met mascotte Bee en één van de trainers. De Major teams speelden ieder drie partijtjes en iedereen deed ontzettend zijn best.
UVV kijkt terug op een gezellige en succesvolle dag.

Lees ook:
Open Dag Beeball bij UVV voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website