Oproep: Boompjes zagen in het Maximapark. Vrijwilligers gevraagd!

Op zaterdag 4 februari gaat stichting Vrienden van het Maximapark in het Máximapark boompjes zagen en daarbij kunnen zij nog wel wat extra handjes gebruiken. Bewoners zijn van harte welkom om mee te helpen.

De stichting Vrienden van het Maximapark zagen de slechte boompjes weg om de goede bomen meer ruimte te geven, zodat zij tot mooie en grote bomen kunnen uitgroeien. De boompjes die weg moeten zijn al door de bosbeheerder gemerkt, dit noemen ze blessen.

Kinderen
Het is ook voor kinderen een leuke klus (uiteraard wel onder begeleiding van ouders/verzorgers). Het is aanbevolen stevige schoenen en kleding aan te doen die tegen een stootje kan. (Werk)handschoenen zijn ook handig om mee te nemen.

Aanmelden
Om 9 uur wordt verzameld in de werkschuur op de Alendorperweg 10a met koffie en thee. Rond 12 uur zal afgesloten worden met een broodje en soep. Voor de catering graag even opgeven bij Peter Mocking via petermocking@casema.nl wanneer je mee wilt eten.

1 gedachte over “Oproep: Boompjes zagen in het Maximapark. Vrijwilligers gevraagd!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.