Opticiens vestigen zich in Leidsche Rijn Centrum

Drie verschillende optiekketens hebben getekend voor de vestiging van vier winkels in het stadscentrum-in-aanbouw Leidsche Rijn Centrum. Hans Anders, Pearle en Reyer Lafeber bieden daarmee uitgebreide oogzorg voor de bewoners en toekomstige bezoekers van Leidsche Rijn.

Reyer Lafeber is al bekend in de Utrechtse omgeving. In Leidsche Rijn Centrum komen twee winkels van Reyer Lafeber. Een flagshipstore optiek conform de Lafeber-formule aan de Parijsboulevard en een trendy conceptstore aan de Luxemburgpromenade. De internationale opticien Pearle zal een variatie in materiaalkeuze voor een bril bieden. Van steen, hout, carbon tot aluminium. De bekende optiekketen Hans Anders laat online en offline samenkomen met een digitale passpiegel op hun website, waarmee voortaan al online een bril gepast kan worden uit het up-to-date assortiment.

Eerder kozen onder andere Jumbo Foodmarkt, H&M en MANGO al voor Leidsche Rijn Centrum, met complete vestigingen naar laatste concept.

1 reactie op “Opticiens vestigen zich in Leidsche Rijn Centrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.