Teenage Vibe Disco Party’s in De Schalm

Sociaal cultureel centrum De Schalm organiseert voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar eens per 4 weken een disco. Vrijdag 10 februari a.s. is de eerstvolgende Teenage Vibe Party. Als thema voor de party is gekozen Valentine’s day.

Vanwege de zeer grote belangstelling moest De Schalm enige tijd geleden regelmatig tieners weigeren die niet binnen het “werkgebied” van De Schalm woonden. De Schalm is actief in Vleuten, De Meern en Haarzuilen. Sinds een tijdje is er weer wat meer ruimte tijdens de disco’s en zijn kinderen van buiten genoemde plaatsen ook van harte welkom.

Vrijwilligers gezocht!
Naast “nieuwe” bezoekers heeft De Schalm dringend enkele nieuwe vrijwilligers nodig die het vaste “discoteam” willen komen versterken. Zonder goede begeleiding en toezicht zijn de disco-avonden natuurlijk niet mogelijk! Dus, lijkt het je leuk om als vrijwilliger iets te betekenen voor de jeugd, meld je dan aan via info@schalmdemeern.nl.

Vrijdag 10 februari a.s. is de eerstvolgende Teenage Vibe Party. Als thema voor de party is gekozen Valentine’s day. Meer informatie over de Teenage Vkun je vinden op de site www.teenagevibe.nl

6 gedachten over “Teenage Vibe Disco Party’s in De Schalm”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.