Kinderactiviteit trouwen voor één dag in Kasteel de Haar

1 februari 2017 18:36  Redactie  9 reacties

Heb jij altijd al willen trouwen met papa, mama, opa, oma of je beste vriendje of vriendinnetje? Kom dan trouwen voor één dag bij Kasteel de Haar. Kasteel de Haar organiseert in de voorjaarsvakantie van 18 februari t/m 5 maart 2017 de kinderactiviteit ‘Trouwen voor één dag’.

Weet jij welke bekende Nederlander getrouwd is bij Kasteel de Haar en in welke zalen je allemaal kunt trouwen? Tijdens het zelfstandig rondlopen door het kasteel krijg je een eigen trouwboekje mee en mag je zelf op pad om een aantal opdrachten uit te voeren. Heb jij alle opdrachten uitgevoerd? Dan kun je trouwen in de echte kapel, compleet met een bruidssluier, een hoge hoed en ringen. Met de liefde van je leven ervaar je een echte huwelijksceremonie. Een huwelijksceremonie waarbij je tegelijk met een aantal andere junior bruidsparen in het echt voor één dag wordt verbonden, de ringen worden uitgewisseld en het huwelijksboekje wordt getekend! Samen of met de hele familie ben je dan voor één dag onofficieel officieel ‘in het echt’ met elkaar verbonden. Om de feestelijke dag af te sluiten kun je op vertoon van je trouwboekje bij het koetshuis een trouwlekkernij ophalen.

Informatie
Adres: Kasteellaan 1, Haarzuilens
Telefoon: 030-6778531
Periode: 18 februari t/m 5 maart 2017
Prijzen: vanaf 12,50 euro
Meer info te lezen op de website.Advertenties:


9 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website