In Between Leidsche Rijn op valentijnsdag in De Schakel

6 februari 2017 11:25  Redactie  Reageer

Mooier kan het niet worden, op de dag van de Liefde een volgend In Between Café LR. Dinsdag 14 februari 2017 van 09:15 tot 12:00 uur is er weer een bijeenkomst in Buurtcentrum de Schakel (Schoolstraat 11, Vleuten). Ook voor deze bijeenkomst is er weer een fascinerende workshop met gemotiveerde workshophouders gevonden. Vanaf 9.45 uur zal er een workshop: ‘Video pitchen’ door Henny Noijens en Willy Kanbier worden gegeven. Deze workshop duurt 90 minuten met tussendoor een pauze van 15 minuten. Marco Moerland van het UWV zal aanschuiven bij de Stel-je-vraag-tafel. Aarzel niet en stel je vraag! Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshop te volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken.

Programma
Hieronder het programma. Heb je vragen stuur dan een mailtje.
09:15 – 09:45 Inloop
09:45 – Eerste ronde workshops
10.30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11.30 – Netwerken
12:00 – Gezamenlijke afsluiting

Het volgende In Between Café zal plaatsvinden op dinsdagochtend 14 maart 2017 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Over In Between Café
Het ‘In Between Café’ in Leidsche Rijn is een maandelijkse bijeenkomst, die iedere tweede dinsdag van de maand ’s ochtends plaatsvindt in Vleuten. Het programma omvat steeds een (wisselend) aantal inspirerende workshops voor en door werkzoekenden. Onder de doelgroep rekenen we (niet)uitkeringsgerechtigden en opdracht-zoekenden die zoeken naar zowel banen als opdrachten. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie, creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet. Zodat zij hun eigen unieke kracht kunnen (her)vinden en daarmee de regie over hun leven, gericht op een nieuwe baan of opdracht.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website