Teenage Vibe Disco Party’s in De Schalm zoekt vrijwilligers

9 februari 2017 15:33  Redactie  2 reacties

Wie is er niet mee opgegroeid, de kids- en tienerdisco’s in De Schalm?! Al heel veel jaren organiseert De Schalm voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar eens per 4 weken een disco. Vanwege de zeer grote belangstelling moest De Schalm enige tijd geleden regelmatig tieners weigeren die niet binnen het “werkgebied” van De Schalm woonden. De Schalm is actief in Vleuten, De Meern en Haarzuilen. Sinds een tijdje is er weer wat meer ruimte tijdens de disco’s en zijn kinderen van buiten genoemde plaatsen natuurlijk ook (weer) van harte welkom.

Naast “nieuwe” bezoekers heeft De Schalm ook dringend enkele nieuwe vrijwilligers nodig die het vaste “discoteam” willen komen versterken. Zonder goede begeleiding en toezicht zijn de disco-avonden natuurlijk niet mogelijk! Dus, lijkt het je leuk om als vrijwilliger iets te betekenen voor onze jeugd, meld je dan aan via info@schalmdemeern.nl.

Vrijdag 10 februari a.s. is de eerstvolgende Teenage Vibe Party. Als thema voor de party is natuurlijk gekozen Valentine’s day… Voor meer info kijk op de partysite www.teenagevibe.nl
KOM JE OOK ?!Advertenties:


2 reacties

  1. Monique Mathu-Peelen

    Laat ik dat maar niet doen….Aaliyah en Jaydee …die zullen het niet zo op prijs stellen…..hihi….als hun moeder hun in de gaten houd tijdens hun gezellige avondje disco….zoals vanavond…haha


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website