Informatiebijeenkomst Voor Elkaar voor 60-plussers

12 februari 2017 16:20  Redactie  Reageer

Hoe tevreden bent u over uw sociale leven? Voor Elkaar zet zich in voor 60-plussers in Vleuten-De Meern die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen of gezelschap en hierin zelf verandering willen aanbrengen.

“Deelnemers hebben soms bijvoorbeeld hun partner verloren of zijn minder mobiel of net verhuisd. Hoe dan ook vinden zij het prettig als iemand de tijd neemt om met hen in gesprek te gaan met als doel hen te helpen om hun sociale leven meer naar eigen wens in te gaan richten.”

Samen met een vrijwilliger van Voor Elkaar onderzoekt u welke vorm van gezelschap een waardevol contact voor u op zou kunnen opleveren. Vervolgens wordt meegedacht hoe u hier zelf werk van kunt maken. Voor zover nodig helpt Voor Elkaar u om deze wens te realiseren. Bijvoorbeeld een passende activiteit of contact in de buurt zoeken of u helpen met het opzetten van een eigen activiteit.

Het doel van Voor Elkaar is dat u uiteindelijk een bepaalde vorm van gezelschap of ontmoeting vindt waar u blij mee bent.

Zou Voor Elkaar ook voor u of voor een bekende van betekenis kunnen zijn?
Kom naar onze eerstvolgende informatiebijeenkomst op woensdag 22 februari van 15.00 tot 16.30 uur in Buurtcentrum De Pijler, Bovenpolder 80 in De Meern.

Wij vertellen u wat u van Voor Elkaar kunt verwachten en maken graag kennis onder het genot van een kopje koffie of thee!

Voor meer informatie of direct aanmelden voor Voor Elkaar kunt u ook bellen naar 030 – 677 31 31 (elke werkdag van 9.00 – 11.00 uur) of rechtstreeks contact opnemen met coördinator Wiebke Scheltema via tel. 06-23939282 of e-mail: infovoorelkaar@gmail.com. Of neem eens een kijkje op onze website: www.voorelkaar-vdm.nl

De informatiebijeenkomst van 22 februari 2017 is speciaal gericht op potentiële deelnemers aan een traject van Voor Elkaar. Heeft u om andere reden interesse in Voor Elkaar? U heeft bijvoorbeeld vragen, goede ideeën of belangrijke informatie met betrekking tot Voor Elkaar? U wilt meer weten over de mogelijkheden om Voor Elkaar te ondersteunen als vrijwilliger, professional, sponsor of vriend? Of u wilt ons graag volgen? Ook dan kunt u ons via bovenstaande contactgegevens bereiken!


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website