Ook dit jaar weer het Foodtruck festival in het Maximapark

In 2016 werd het festival voor het eerst gehouden en met maar liefst 30.000 bezoekers was het een groot succes. Ook dit jaar zal het weer in het Maximapark gehouden worden en zal tijdens de Hemelvaart vakantie het Maximapark omgetoverd worden tot een heus β€˜Foodies paradise’. Het festival zal plaats vinden van 25 tot en met 28 mei.

Jong en oud, familie en vrienden kunnen genieten van de allerlekkerste, ter plekke vers bereide culinaire verrassingen. Uiteraard met liefde en plezier klaargemaakt door foodtrucks, mobiele cateraars en lokale ondernemers.

Van de beste classics en streekproducten tot de meest verrassende gerechten. Bovenop ook de meest sprankelende drankjes. Van hartige fingerfood tot zoete desserts: er is voor ieder wat wils. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.

Lees ook:
Beeldverslag Foodtruckfestival Maximaal Genieten in Maximapark
VriMiBo bij het foodtruckFestival in het Maximapark dit weekend
Het allereerste food(truck)festival van Leidsche Rijn in Maximapark
Foodfestival in het Maximapark

28 gedachten over “Ook dit jaar weer het Foodtruck festival in het Maximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.