Succesvol eerste zaalhockeyseizoen voor HC Rijnvliet

Het eerste zaalhockeyseizoen voor HC Rijnvliet zit er bijna op. Het was meteen een goed en fanatiek eerste seizoen. Negen C- en D-jeugd teams van HC Rijnvliet hebben meegedaan. Maar liefst twee teams zijn kampioen geworden!

De 12 meiden van MC1 waren al niet meer in te halen voordat de zaalcompetitie überhaupt afgelopen was. Ze werden dik verdiend kampioen voor de ogen van een bomvolle tribune. En ook de meiden van MD4 werden kampioen. Elf van de twaalf competitiewedstrijden wisten ze te winnen. Ook zeer terechte kampioenen dus. Hun geheim? Teamgeest en hockeyplezier.

De meiden van MC1

Er wordt teruggekeken op een mooi zaalcompetitie. Het spel in de zaal is compact, supersnel en dynamisch. De spelers ontwikkelen hun techniek en kunnen dit weer toepassen en gebruiken op het veld, wat over enkele weken weer van start zal gaan. Naast de zaalcompetitie werd er ook door 10 jeugdteams buiten op het veld gehockeyd, tijdens de midwintercompetitie.

De meiden van MD4

Over Hockey Club Rijnvliet
HC Rijnvliet is een jonge vereniging, opgericht op 29 oktober 2015. Met twee kunstgrasvelden (water- en zandveld) gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn en biedt vanaf seizoen 2016/2017 hockey in de officiële KNHB-competitie aan voor jeugd vanaf 6 jaar en senioren vanaf 18 jaar. HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte, met serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van iedere speler. Meer informatie over HC Rijnvliet is beschikbaar via www.hcrijnvliet.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].