1001 kinderboeken voor kinderzwerfboek via NLdoet. Help mee!

17 februari 2017 11:25  Redactie  Reageer

Vrijwilliger zijn bij deze klus van NLDoet is über simpel: duik in de kast met kinderboeken, zoek uit welke kinderboeken niet meer gelezen worden en geef ze een tweede leven via Kinderzwerfboek. De kinderboeken zijn zaterdag 11 maart tussen 11 en 17 uur in te leveren bij mij op de Joan Mirostraat 40, Utrecht (wijk Het Zand).
De ingezamelde kinderboeken worden voorzien van een “NEEM ME MEE” sticker en gaan in één van de vier kinderzwerfboek kisten die wij die dag gaan maken en verven, mede mogelijk gemaakt door NLdoet.

Let op: kinderen van nu worden het happiest van boeken van nu met thema’s van nu. Daarom graag kinderboeken vanaf het jaar 2000. Voor echte klassiekers als Kruistocht in Spijkerbroek, Jip en Janneke, enz. maken we graag een uitzondering.


Bent u niet in de gelegenheid om die dag boeken te komen brengen maar wilt u ze wel doneren, neem dan contact met mij op via de mail dan maken we een afspraak dat ik de boeken op kom halen. Kinderzwerfboekleidscherijn@gmail.com

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website