Bewoner zoekt getuigen na vernieling in De Meern

Van een bewoner in De Meern ontvingen wij het bericht dat in De Meern meerdere auto’s zijn bekrast. Auto eigenaren zijn woedend en hebben aangifte gedaan bij de politie. Één van de auto eigenaren doet een oproep en hoopt dat de daders worden gevonden.

De bewoner laat weten dat ook zijn auto is bekrast, waarschijnlijk met behulp van een sleutel of schroevendraaier. De vernieling is gepleegd op de hoek van het Mereveldplein en de Centrumlaan nabij de kapperszaak Hizi Hair tussen 14 februari 23:00 en 15 februari 06:30 uur.

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie op nummer 09008844.

15 gedachten over “Bewoner zoekt getuigen na vernieling in De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.