School zet politie en brandweer in vanwege verdachte lucht

Vanochtend hebben twee scholen in Leidsche Rijn de brandweer ingeschakeld vanwege een gaslucht die rondom de scholen hing. Het bleek echter te gaan om koeienmest wat door de boeren over het land was verspreid.

De docenten van basisscholen De Krullevaar en Het Veldhuis vertrouwde het ‘luchtje’ niet waarop men besloot de brandweer in te schakelen. Uit metingen bleek uiteindelijk dat er niets ernstig aan de hand. De gaslucht werd veroorzaakt door mest.

35 gedachten over “School zet politie en brandweer in vanwege verdachte lucht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.