Brainstormbijeenkomst over Buurtcentrum VOORN

24 februari 2017 11:20  Doenja  Reageer

Op donderdag 9 maart is er een bewonersbijeenkomst over Huiskamer Voorn. Eerder was deze dag gepland op 23 februari. Doenja Dienstverlening gaat samen met gebruikers en bezoekers  kritisch kijken naar het buurcentrum, zoals: Wat gaat er goed, en wat mist er nog? Is er behoefte aan een flexwerkplek, een terras, meer activiteiten? Jouw mening en ervaring is hard nodig. Wil je hierover meepraten kom dan op 9 maart om 20.00 uur naar Buurtcentrum Voorn (Akkrumerraklaan 31, Leidsche Rijn). Inloop is om 19.30 en het zal ongeveer tot 21.00 uur duren. Koffie en thee staat klaar.

Opgeven kan maar hoeft niet. Meer weten? Bekijk dan ook de Facebook pagina.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website