Brainstormbijeenkomst over Buurtcentrum VOORN

Op donderdag 9 maart is er een bewonersbijeenkomst over Huiskamer Voorn. Eerder was deze dag gepland op 23 februari. Doenja Dienstverlening gaat samen met gebruikers en bezoekers  kritisch kijken naar het buurcentrum, zoals: Wat gaat er goed, en wat mist er nog? Is er behoefte aan een flexwerkplek, een terras, meer activiteiten? Jouw mening en ervaring is hard nodig. Wil je hierover meepraten kom dan op 9 maart om 20.00 uur naar Buurtcentrum Voorn (Akkrumerraklaan 31, Leidsche Rijn). Inloop is om 19.30 en het zal ongeveer tot 21.00 uur duren. Koffie en thee staat klaar.

Opgeven kan maar hoeft niet. Meer weten? Bekijk dan ook de Facebook pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.