Gezellig met buurtbewoners aan tafel in De Schalm

24 februari 2017 15:30  Redactie  Reageer

Buurtbewoners uit Vleuten-De Meern en Leidscherijn kunnen vrijdag 3 maart wederom in de Schalm samen gezellig aan tafel. Enthousiaste vrijwilligers zorgen vanaf 17.30 uur (let op de tijd is gewijzigd.) voor een gezellige diner. De prijs is inclusief 1 drankje 12.50 Euro. Een extra drankje bij het eten is voor eigen rekening. Aanmelden en betaling: door inschrijving bij de Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern, of een email aan info@schalmdemeern.nl, of door te bellen 030-6662609. Aanmelden/afmelden kan tot respectievelijk uiterlijk 1 maart. Is een nog niet betaalde reservering niet tijdig afgemeld, dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Bent u in het bezit van een U- pas dan kunt u ook bij De Schalm terecht.


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website