Ook de komende dagen weer genoeg te doen!

24 februari 2017 16:43  Redactie  Reageer

De komende periode is er weer genoeg te doen! Zo zijn er tal van carnaval activiteiten voor jong en oud, kan je trouwen voor één dag in Kasteel de Haar of een leuke kindervoorstelling bezoeken tijdens Lente-uitjes in Podium Hoge Woerd. Voor meer inspiratie bekijk de agenda of bezoek de www.UitInLeidscheRijn.nl website.

Voor de komende maand hebben we een aantal leuke activiteiten uitgelicht op de maandposter die je ook terug kunt vinden als poster op 54 plekken in de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern maar ook als flyer op meer dan 100 plekken!

Activiteiten aanmelden!
Door je activiteit aan te melden gebruik je de button ‘Activiteit aanmelden’ op de agenda pagina. Een selectie daarvan verschijnt ook in de uitagenda e-mailnieuwsbrief, weekkrant De Brug, EigenLR Magazine en natuurlijk op de website van Regio Leidsche Rijn en Uit In Leidsche Rijn.

[nieuwsbrief-promo]Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website