Droom gaat in vervulling tijdens opening Buurtcafé May in Terwijde

27 februari 2017 15:15  Redactie  Reageer

Een lang gekoesterde droom van de actieve bewoonster May Walid is op dinsdag 14 februari eindelijk in vervulling gegaan, namelijk de opening van Buurtcafé May in Buurtcentrum Hof ’t Spoor in Terwijde.
Zo een buurtcafé waar men elkaar kan ontmoeten onder het genot van lekkere maaltijden was een gemis in de wijk. Waar kun je nog voor een bedrag van €6,95 een drie gangen menu krijgen? En genieten van leuke gesprekken met buurtgenoten.

Buurtcafé May is elke dinsdag open van 16:00 tot 18:00 uur. Graag vooraf reserveren bij mevrouw May Walid.


Met hulp van Doenja Dienstverlening
Buurtcafé May is tot stand gekomen door de ondersteuning van de sociaal makelaar van stichting Doenja Dienstverlening. Bewoners met een vraag, een wens of een behoefte zijn altijd welkom voor een gesprek met de sociaal makelaar. Samen wordt er gekeken hoe deze droom gerealiseerd kan worden. Voor meer informatie neem contact op met de sociaal makelaar.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website