Cursus bijenhouden in het Maximapark

Lijkt het u interessant iets meer van bijen en bijenhouden te weten? De Bijenhoudersvereniging Utrecht e.o. organiseert in het voorjaar van 2017 een korte kennismakingscursus.Β De cursus geeft een indruk van het belang van bijen, soorten bijen, mogelijkheden om zelf bijen te ondersteunen en wat er komt kijken bij het zelf houden van honingbijen. De cursus is geen complete opleiding tot imker, maar deelnemers krijgen wel een beeld van wat het inhoudt om een complete basiscursus bijenhouden te volgen.

De kennismakingscursus bestaat uit twee theorie-avonden (3 en 10 april 2017) en een praktijkdagdeel (17 juni 2017). De theorie-avonden vinden plaats op Stadstuin KlopvaartΒ (Vancouverdreef 70, 3564 KX Utrecht). De praktijk vindt plaats in de VlinderhofΒ in het Maximapark.

Meer informatie en mogelijkheid om u aan te melden vindt u op de site van de overkoepelende landelijke vereniging:

[nieuwsbrief_promo]

5 gedachten over “Cursus bijenhouden in het Maximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].