Ook Kasteeltuin Nijevelt doet mee tijdens NLdoet

2 maart 2017 11:46  Redactie  Reageer

Help tijdens NLdoet mee bij Kasteeltuin Nijevelt op zaterdag 11 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Er worden kastanje houten palen in de grond geslagen en deze worden verbonden met ijzerdraad zodat er frambozen tegenop kunnen gaan groeien en je een echte fruithaag krijgt. Op deze dag zijn er ook leuke activiteiten voor kinderen.

Kasteeltuin Nijevelt is een Groentetuin voor iedereen met en zonder groene vingers

Kijk voor meer informatie op www.kasteeltuinnijevelt.nl, of neem contact op met de tuin coördinator. Rosa Noe; rosa@de-wending.nl of bel 06 50 5693 88. De tuin is te vinden aan het einde van de straat Haarlerberg in De Meern (Milan Viscontipark)

Hieronder een korte video impressie van Kasteeltuin Nijevelt tijdens NLdoet in 2016:Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website