Politie zoekt getuigen van woninginbraak Veldhuizen

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten over de woninginbraak aan de Catharinaplaatjes in Veldhuizen. De inbraak moet gepleegd zijn tussen 28 februari 22.00 uur en 1 maart 10.00 uur. De daders kwamen de woning binnen middels kerntrekken. Kerntrekken is de populairste inbraakmethode van dit moment waarbij de cilinder uit het slot verwijderd wordt door middel van kerntrekken. Een maand geleden sloegen inbrekers ook toe in dezelfde straat.

De politie is op zoek naar de daders en roept bewoners die iets gezien hebben op om zich te melden bij de politie op nummer: 0900-8844.


Advertentie:

Lees ook:
Inbreker kan binnen 35 seconden bij u in de woning staan!

6 reacties op “Politie zoekt getuigen van woninginbraak Veldhuizen”

  1. Allemaal leuk en aardig maar wat gaat de politie dan doen? Ik leverde laatst video materiaal aan na een autoin braak waarbij de daders duidelijk in beeld zijn, maar omdat er niet letterlijk op beeld staat dat ze in mijn auto zitten sluit de politie de zaak. Dus tenzij iemand nu beeld materiaal heeft van deze woninginbraak vermoed ik niet dat de politie veel gaat doen…. jammer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.