Veroordeelde arts Sylvia Millecam zet praktijken voort in De Meern

3 maart 2017 21:56  Redactie  26 reacties

Aanstaande zondag onthult Alberto Stegeman in het programma ‘Undercover in Nederland’ de levensgevaarlijke praktijken van onder andere de veroordeelde arts René B. Na de dood van presentatrice/actrice Sylvia Millecam werd hij als arts afgekeurd, maar nu blijkt dat hij nog steeds kankerpatiënten weg houdt bij het ziekenhuis en levensreddende operaties laat uitstellen.

Wanpraktijken in De Meern
Ondanks dat René B. zich niet meer als arts mag uitgeven blijkt dat hij zijn wanpraktijken blijft voortzetten als alternatief behandelaar in praktijk De Nieuwe Ham in De Meern.

Undercover in Nederland
Zondagavond zal de nieuwe aflevering van het programma Undercover in Nederland te zien zijn op SBS6 van 21.30 tot 22.30 uur. Voor deze uitzending zijn Alberto en zijn team een bijzondere samenwerking aangegaan met de Vereniging tegen de Kwakzalverij waarbij Catherine de Jong onder vermomming undercover gaat bij René B als zogenaamde patiënt met leverkanker.

Volgens Catherine de Jong heeft René B. niets geleerd van de rechtszaken en van het feit dat hij zijn artsentitel kwijt is. De man zou onverbeterlijk en gevaarlijk zijn.

Zie ook:
Documentaire over Sylvia Millecam bij KROAdvertenties:


26 reacties

  1. Hellen Kuijlenburg

    Ik ben lang geleden ook bij hem geweest.In zijn praktijk liepen mensen met infusen.En ik bleek landbouwgif in mijn lichaam te hebben.Daarom zou ik n ander soort gif rond mijn navel smeren.Heb het uiteindelijk niet gedaan omdat ik jet zo raar vond.Een week later hoorde ik dat de arts niet goed bezig was.Dat jij nog steeds n praktijk heeft vind ik erg.

  2. Hans van der Meer

    De man heet René Broekhuyse, komt uit Haarzuilens en houdt nu zijn praktijk aan de Zandweg 222 de Meen (richting Harmelen). Kijk ook even op YouTube “altijd jong” “de nieuwe ham”; de man verzuipt in zijn eigen waanzin ….

  3. Jenneke Kweenie

    Beetje jammer voor de naam van de alternatieve /complementaire therapeuten die hun werk wél goed doen! 😞 Gestoord die kerel!


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website