Maak kennis met tennis bij PVDV op zondag 26 maart!

Op Zondag 26 maart organiseert tennisvereniging PVDV een kennismakingsmiddag voor nieuwe leden. Op sportpark Rijnvliet kun je van 13.00 uur tot 17.00 uur gratis meedoen aan tennisclinics, een tennisles volgen of een balletje slaan met andere deelnemers. Door de vast overkapping die uniek is in Nederland, speel je altijd droog en kun je het hele jaar door spelen. Of je nu beginner bent of tennis na jaren weer wilt oppakken, jong of oud, iedereen is welkom tijdens de Open dag. Deelnemers worden ingedeeld op niveau. Organisator Rob van Rietschoten hoopt op een hoge opkomst. De kennismakingsdagen zijn de ideale manier om te kijken of tennis wat voor je is. Kom gezellig langs om een balletje te slaan en sfeer te proeven!

Speciaal voor deelnemers aan de kennismakingsdag is er een mooie aanbieding: 8 tennislessen voor € 45,-! Daarna kun je besluiten om wel of niet lid te worden.

Wil je meedoen aan de kennismakingsdag van PVDV? Stuur dan een e-mail naar info@pvdv-utrecht.nl. Of bel naar Rob van Rietschoten: 06-23824294. Tennisclub PVDV, Sportpark Rijnvliet 1, 3454, De Meern.

Bekijk hier de voorzijde en de achterzijde van de flyer.

3 gedachten over “Maak kennis met tennis bij PVDV op zondag 26 maart!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.