Tijdens NLdoet aan de slag in het Máximapark

Actief bezig zijn in de buitenlucht, fijn nu het voorjaar er aankomt! Altijd al eens vrijwilligerswerk willen doen in het Máximapark? Op zaterdag 11 maart steken we tijdens NLdoet de handen uit de mouwen, kom je ook meehelpen? Samen maken we het park nog mooier.

Aan de slag op verschillende locaties
Werkschuur terrein opknappen en elzen knotten
In en rond de werkschuur Alendorperweg 10A gaan we vanaf 9.30 uur borders inplanten, plantenbakken maken, banken schilderen en misschien nog wat schoonmaakklusjes doen. Daarnaast gaan we in het park elzen knotten. Om 9.30 uur starten we met koffie in de schuur op de Alendorperweg 10a en werken door tot we klaar zijn. Aanmelden kan via de website van NLdoet of via petermocking@casema.nl.

Diverse klussen in de Vlinderhof
In de Vlinderhof verzamelen de vrijwilligers om 10.00 en zijn daar tot 13.00 uur bezig met diverse klussen, zoals de ruimte rondom bijenkasten ‘rietvrij’ maken, banken schoonmaken en in olie zetten, hagen en bosplantsoen onderhouden, gaten boren t.b.v. drainage, de beheercontainers klaarmaken voor het komende seizoen en de borders onkruidvrij maken. Meedoen? Meld je dan aan via de website van NLdoet of via info@vlinderhof.com.

Je kunt ook een deel van de dag komen natuurlijk, alle hulp is welkom! Graag tot ziens op 11 maart!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.