Dierenbeul uit De Meern mag geen huisdieren meer houden

De politierechter in Utrecht heeft bepaald dat een man uit De Meern geen huisdieren meer mag houden. Volgens de rechtbank acht bewezen dat hij de kat ernstig heeft mishandeld. De dierenbeul gooide en sloeg zijn huisdier. De poes liep een klaplong en meerdere botbreuken op. De man is veroordeeld tot een voorwaardelijke taakstraf van 30 uur met een proeftijd van 3 jaar.

16 gedachten over “Dierenbeul uit De Meern mag geen huisdieren meer houden”

  1. Wat erg dit😪 dit doet mij zoveel pijn!!!😪 Ik vind dit zo erg voor die lieve poes😿 Wat een vuile vieze klootzak en als ik weet wie dat is dan wurg ik die gast😡 ik hoop dat hij zo zwaar gestraft wordt!! en hetzelfde mag meemaken en dat iemand hem zo zwaar mishandeld!!!!!!!!!!! Ik hoop dat die poes weer beter wordt🐱❤🐾 en dat die snel een liefdevol huisje krijgt waar die vooraltijd veilig is🙏🏻

    1. Asten (Harmelen)

      Een voorwaardelijke straf en zelfs dat is nog maar een taakstraf. Nederland is een ziek land waarbij het moment dat mensen het recht in eigen hand gaan nemen steeds dichterbij komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven