Gemeente Utrecht

Informatiebijeenkomst beheer speeltuinen door bewoners

De gemeente zoekt zgn “speeltuinmakers” die het sociaal – en het fysiek beheer van de speeltuinen De Balije en De Albatros in Vleuten- De Meern op zich zouden willen nemen. Bewoners en bewonersorganisaties die interesse hebben om, samen met andere bewoners, één van beide speeltuinen zelfstandig te gaan beheren, zijn van harte uitgenodigd op een informatiebijeenkomst op 15 maart.

U ontvangt informatie van de gemeente en kunt vragen stellen over wat er zoal komt kijken bij het sociaal-en technisch beheer van een speeltuin. Ook zal ingegaan worden op de randvoorwaarden, de subsidie die beschikbaar wordt gesteld hiervoor en de ondersteuning die georganiseerd kan worden voor initiatiefnemers.

Welzaam, die nu het sociaal beheer uitvoert in beide speeltuinen, is aanwezig om u te informeren over de huidige gang van zaken en zal een rol spelen in het begeleiden van het proces dat naar verzelfstandiging leidt.

De bijeenkomst vindt plaats op 15 maart aanstaande tussen 19.30 – 21.00 uur in buurtcentrum De Pijler, Bovenpolder 80, 3453 NP.
Aanmelding via: info@welzaamutrecht.nl onder vermelding van informatiebijeenkomst speeltuinen 15 maart. Of telefonisch: 06 – 42 41 56 54 (Nardie Eijsberg)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.