Kattenvergiftiger actief in Leidsche Rijn

Op Facebook waarschuwt een bewoonster dat iemand in Leidsche Rijn katten vergiftigt. Zij laat weten: “De twee katten van mijn buurman zijn vergiftigd, één is terecht en door de dierenarts behandeld. De ander is nog vermist”. Volgens de bewoonster zijn zeker nog zes andere katten vergiftigd waarvan één het overleefd zou hebben. Mocht je in de buurt wonen van de Slingeraklaan en een kat/poes hebben? wees alert!

33 gedachten over “Kattenvergiftiger actief in Leidsche Rijn”

  1. Er is ook een steenmarter actief in Parkwijk. Hij heeft mijn twee konijntjes de hals doorgebeten…houd je konijnen ’s nachts dus in hun hok.

  2. Wat een teringlijers als ik weet wie dat doet dan wurg ik die gast en stop ik die vergif in zijn bek!!!!!!!!!! ik hoop dat geen kat of dier dit meemaakt en dat ze veilig binnen blijven!!! en dat die persoon kapot neervalt😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 Rust in vrede lieve katten😿❤🐾🙏🏻 #terwijde #leidscherijn #vleuten #utrecht #nederland #dierenarts #katten #dieren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.