Hangplek voor Ouderen besluit feuilleton met aflevering 5 ‘Fris’

Een reeks voorstellingen gebaseerd op verhalen van lokale ouderen, gespeeld, georganiseerd en gepromoot door ouderen zelf. Een groep vitale senioren uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern zag wel iets iets in dat idee van ArtOloco, Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening. Wekelijks komen ze samen in De Schakel om te repeteren. Het leverde een interessant, troost gevend, maar bovenal humoristisch inkijkje op in het leven van senioren in een nieuwbouwwijk. Aflevering 5 biedt het publiek nog één kans om de Hangouderen in actie te zien.


Foto afkomstig uit aflevering 2 ‘Afgeserveerd’, gemaakt door: Birgit Schuch

Frisse blik
Nu het restaurant voor ouderen met smaak ‘Het Jonge Blaadje’ een feit is, doen de initiatiefnemers de nodige ervaring op met hun leeftijdsgenoten. En wat blijkt? Die oudjes, die kunnen zeuren zeg! De groep besluit op cursus te gaan: Hoe om te gaan met zeurende bejaarden. Dat biedt een heel nieuwe kijk op de zaak.
Eerdere voorstellingen gemist? Geen probleem! Elke voorstelling begint met een korte terugblik. Zo is iedereen meteen thuis in het verhaal.

De voorstellingen worden gespeeld op:
29 mrt, 2 en 5 april om 16.00 uur in Cluster Voorn (Akkrumerraklaan 101-131, Utrecht).
Gezien de belangstelling is reserveren noodzakelijk. Dit kan via
reserveren@hangplekvoorouderen.nl of telefonisch 030-6703122 (kantoor Cultuur19). Kaarten kosten 5 euro (incl een koffie/thee). Na afloop is de bar geopend en is er gelegenheid tot napraten over de voorstelling. Iedereen is van harte welkom.

De reeks wordt mogelijk gemaakt door Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds Cultuurparticipatie, Stichting Voorzorg Utrecht, Fonds Sluyterman van Loo, Initiatievenfonds Gemeente Utrecht, Van Zuijlen Tweewielers en RCOAK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.