Kom vrijdag mee eten tijdens heel Leidsche Rijn bakt

Stichting MOVE is in november een project begonnen met basisschool Op De Groene Alm in Leidsche Rijn. Basisschoolleerlingen uit groep 7 hebben samen met de studenten van de Universiteit Utrecht activiteiten gedaan, waardoor zij elkaars leefwereld beter hebben leren kennen. De studenten hebben lesgegeven en de kinderen een bezoek gebracht aan de universiteit. Bij de projecten van stichting MOVE hoort een feestelijke afsluiting. Er kwam het idee naar voren om een bak en kookwedstrijd te organiseren.

Dit evenement, de feestelijke afsluiting van het project, wordt gehouden op vrijdag 17 maart van 14:15 tot 15:15. Er wordt door de kinderen eten uit verschillende culturen thuis gemaakt en meegebracht naar school. Dit zal plaatsvinden in de gymzaal van de basisschool. Iedereen is welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].