Wout Sabee handelde samen met Aziz Anzi in drugs

De in vorig jaar juni geliquideerde Wout Sabee uit De Meern handelde samen met de in 2015 geliquideerde Aziz Anzi in drugs, dat bleek vanmorgen tijdens een rechtszaak waarin twee mannen verdacht worden van betrokkenheid bij de moord op Aziz Anzi.

Anzi zou volgens het politiedossier deel uitmaken van een grote criminele organisatie die voornamelijk in drugs handelde. Uit afgeluisterde telefoongesprekken bleek dat hij veel vijanden en meerdere conflicten had vanwege de drugshandel. Ook zou volgens dit dossier blijken dat er drugslijnen onderhouden werden met Engeland en Zuid-Amerika. Hij zou zelfs drugs gesmokkeld hebben met behulp van medewerkers van de Turkse ambassade.

Anzi zou ook met Wout Sabee hebben samen gewerkt. Van hem was al bekend dat hij drugslijnen met Engeland onderhield. Beide mannen zouden hebben gewerkt voor een grote drugsorganisatie.

Omgekomen door drugs achter te houden
Zowel Sabee als Anzi zouden voor deze drugsorganisatie drugs hebben achtergehouden en dit voor eigen gewin hebben verhandeld. De kans is groot dat beide mannen dit met de dood hebben moeten bekopen.

Liquidatie Aziz Anzi
Aziz Anzi werd op 19 september 2015 op de carpoolplaats langs de A12 (Autogrill, voorheen AC restaurant) in zijn auto doorzeefd.Hij kwam om door meerdere kogels. Lees hier ale eerdere berichten over de liquidatie van Aziz Anzi.

Foto: politie

Liquidatie Wout Sabee
Wout Sabee overleefde een eerdere aanslag. Anzi zou Sabee daarna nog meerder keren hebben gewaarschuwd dat de zogeheten Mocro-maffia het nog steeds op hem voorzien hadden. Een tweede aanslag in juni 2016 overleefde hij niet. Hij werd vlak voor zijn huis doodgeschoten. Lees hier alle eerdere artikelen over de liquidatie van Wout Sabee.

Foto: Martijn Sierhuis

Bron: AD

Lees ook:
Lees hier ale eerdere berichten over de liquidatie van Aziz Anzi.
Lees hier alle eerdere artikelen over de liquidatie van Wout Sabee.

20 reacties op “Wout Sabee handelde samen met Aziz Anzi in drugs”

    1. Hoor ik daar een jaloers en tikkie dom iemand praten mijn god door hard werken kan je ook in zo’n huis wonen hoor wat een vooroordelen weer dus half de meern zit in de drugs dan ofzo 😳

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.