Vrouwendag in de Weide Wereld op zondag 26 maart

Op zondag 26 maart zal het weer bruisen van diversiteit in buurtcentrum de Weide Wereld. Van 13.00 tot 17.00 uur vindt dan de viering van de vrouwendag plaats. Alle vrouwen uit Vleuten, Vleuterweide, De Meern en De Balije zijn welkom.

Dit jaar ligt het initiatief bij de vrouwengroep van De Albatros (de Theemutsjes). Zij hebben ism buurtbewoners een mooi programma samengesteld met ondersteuning van Welzaam.


Advertentie:

De middag begint met een ongedwongen bijeenkomst en ontmoeting in een feestelijke sfeer. Samen wordt er gegeten en feest gevierd. Maar ook kun je je laten opmaken en je handen laten versieren met henna. DJ Loubna zal voor gevarieerde muziek zorgen. Namens Dreaming of Syria zal Salma Fayyad zorgen voor een Dabke workshop.

De theemutsjes zullen zorgen voor  lekkere hapjes en een drankje. Om 16.45 uur is er ter afsluiting koffie/ thee met een cupcakje verkrijgbaar.

De entree bedraagt € 5,- en de vrouwendag is toegankelijk voor alle dames uit Vleuten-De Meern vanaf 12 jaar! Buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50 Vleuterweide. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saida Marouf, sociaal makelaar bij Welzaam per mail saidamarouf@welzaamutrecht.nl of telefonisch: 06-34736066

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.