Renato Dijksterhuis nieuwe hoofdtrainer van UVV Voetbal

19 maart 2017 09:35  Redactie  Reageer

Waarom zou een TC 1-trainer graag ons eerste elftal, momenteel uitkomende in de 4e klasse, willen coachen?”, vroeg voorzitter Dennis van Luijk aan Fred van Leeuwen, Technische Zaken Senioren & Bovenbouw. “We willen toch een ervaren trainer-coach die met onze jonge talentvolle selectie prijzen gaat winnen”, antwoordde Van Leeuwen droog.

Na 30 sollicaties op de vacature te hebben ontvangen, werden vijf kandidaten voor een eerste gesprek uitgenodigd. Vervolgens voerden de drie overgebleven kandidaten, waarvan niettemin twee TC1-trainers en een TC2-trainer, een tweede ronde van gesprekken met de technische staf en de spelersraad. Unaniem viel de keuze op Renato Dijksterhuis, de huidige trainer-coach van eersteklasser vv Montfoort.

Van Leeuwen is dan ook erg blij met de komst van Dijksterhuis. “Met deze aanstelling geeft het bestuur concreet invulling aan de ambities die in het voetbaltechnische beleidsplan zijn vastgesteld“, aldus Van Leeuwen. Naast het trainen en coachen van het eerste elftal neemt Dijksterhuis ook het Onder 23-elftal onder zijn hoede en zal hij tevens op vrijdagmiddag clinics verzorgen voor jeugdspelers vanaf de Onder 8 tot en met de Onder 13.

Dat lijkt mij heel erg leuk om met die jonge gasten aan de gang te gaan. Daarnaast past de heldere, amibitieuze visie van de club goed bij mij, zodat ik daar graag mijn steentje aan wil bijdragen”, aldus Dijksterhuis. Die hoopt dat de komende jaren onder zijn leiding UVV stapsgewijs naar het oude niveau kan terugkeren. Het bestuur wil dat graag ook en wenst hem daar veel succes en plezier toe.

Lees hier alle artikelen over UVV voetbal

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website