Vandaal steekt drie banden van politieauto lek

De politie keek raar op toen ze terug kwamen en zagen dat drie van de vier banden waren lek gestoken. Het voorval gebeurde maandagavond rond 20.15 uur aan de Pieter d’Hondtlaan in Langerak. Heeft u tips? Bel dan met nummer 0900-8844.

3 gedachten over “Vandaal steekt drie banden van politieauto lek”

  1. Wat ze er niet bij vermelden is dat er twee mannen in mijn woning hadden ingeslopen. En toen ik thuis kwam, ze langs mij weg renden, een met een mes of ander scherpvoorwerp in zn hand kon voorkomen dat ik een worsteling met hen aanging. Daarna gelijk de politie gebeld en toen die bij mij binnen waren werd blijkbaar hun voertuig bewerkt. Wellicht door de daders? Vind t raar dat mijn verhaal het nieuws niet haalt maar het banden prik incident wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.