Vandalen breken in bij scoutinggebouw Rhenova en richten ravage aan

21 maart 2017 09:58  Redactie  26 reacties

In de nacht van zondag op maandag hebben onbekenden ingebroken en een enorme ravage aangericht in het gebouw van Rhenova in het Maximapark.

De daders kwamen binnen door het hek te forceren en een raam met een steen in te gooien. De vandalen hebben flinke vernielingen aangebracht. Met een bijl zijn kasten en deuren ingeslagen om ze open te krijgen, is er ketchup over de muren gespoten en hebben ze meel op de grond gegooid en frikadellen in het frituurvet gedaan.

Foto: Rhenova

Voorzitter Philip tegen het AD: “Vanmiddag zijn we met twintig vrijwilligers als een idioot aan de slag gegaan om de rotzooi op te ruimen, maar de echte schade blijft. Het doet pijn, dat anderen kapotmaken wat allemaal door vrijwilligers is opgebouwd. Ik noem het puur vandalisme. Er zijn maar kleinigheden weggenomen.

Philip denkt dat het om meerdere daders gaat aangezien de schade die is aangericht. De schade wordt geschat op zo’n 2.000 euro.

Heb je iets gezien wat de politie kan helpen? Bel dan met nummer 0900-8844.

Bron: AD

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

26 reacties

  1. Bericht aan de daders: wat een ongelofelijke “stoere” actie. Vrijwilligers zijn iedere dagweer in touw om kinderen te vermaken. Jullie moeten jezelf schamen! Het zou jullie sieren als jullie jezelf bekend maken en mee gaan helpen om de rommel op te ruimen!

    • Karin Arendse

      Nou het. In ’t zand inbraken in auto’s, in grauwaart lekke banden gestoken. Houdt niet op hier in de buurt. Extra politie surveillance


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website