Kom gezellig aan tafel tijdens de Paasbrunch in De Schalm

Buurtbewoners uit Vleuten-De Meern en Leidscherijn kunnen vrijdag 7 april wederom in de Schalm samen gezellig aan tafel. Enthousiaste vrijwilligers zorgen vanaf 12.00 uur (let op de tijd is gewijzigd.) voor een gezellige Paasbrunch. De prijs is inclusief 1 drankje 12.50 Euro. Een extra drankje bij de brunch is voor eigen rekening. Aanmelden en betaling: door inschrijving bij de Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern, of een email aan [email protected], of door te bellen 030-6662609.

Aanmelden/afmelden kan tot respectievelijk uiterlijk 5 april. Is een nog niet betaalde reservering niet tijdig afgemeld, dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht.
Bent u in het bezit van een U- pas dan kunt u ook bij De Schalm terecht.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven