Zaterdag 25 maart inloopochtend Vrije School Utrecht

Op zaterdag 25 maart heeft de Vrije School Utrecht locatie Leidsche Rijn een inloopochtend. Vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur zijn ouders en kinderen uit de wijk welkom de school te bezoeken om kennis te  maken met het vrijeschoolonderwijs.

Een ochtend voor ouders en kinderen waar leerkrachten u rondleiden door de school en u persoonlijk te woord staan.

De verschillende vrijeschool-activiteiten zijn niet alleen leuk om te zien maar ook leuk om te doen en bieden een inkijkje in de sfeer van onze school en in het vrijeschoolonderwijs zelf. Onze onderwijsvorm is momenteel één van de hardst groeiende vormen van onderwijs.

In Utrecht is het de derde locatie van de Vrije School. Vrijeschoolonderwijs komt tegemoet aan de groeiende behoefte van ouders om hun kinderen meer aan te bieden dan alleen cognitief onderwijs. Het leerplan van de Vrije School draait om de balans tussen het leren met het hoofd, het hart en de handen en biedt een ontwikkelingsgericht leerplan op leeftijd aan.

Zaterdag 25 maart van 10.30-12.30 uur aan de Componistenlaan 8, 3451 XS in Utrecht (Vleuten).

Contactpersoon: Jörgen Joosten (bereikbaar op dinsdag en donderdag op 030-7370905 of via [email protected])

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].