LHBT wandel mee op 8 april

24 maart 2017 15:09  Redactie  Reageer

Een actieve bewonersgroep, organiseert in samenwerking met Welzaam, de buurtverbinder van Vleuten – De Meern, een gezellige wandeling in het Maximapark. Het is voor alle leeftijden en iedereen is welkom. LHBT staat voor Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel en Transgender.
Vindt u dit leuk? Wilt u mee wandelen? Bent u in Vleuten – De Meern of Leidsche Rijn op zoek naar bewoners om uw netwerk te vergroten en ervaringen te delen? We verzamelen op zaterdag 8 april om 10.00 uur bij restaurant Dengh, Enghlaan 17 Utrecht.
Info over het bovenstaande bij: Sandra Willemsen, sociaal makelaar van Welzaam. sandrawillemsen@welzaamutrecht.nl of via de website www.welzaamutrecht.nl/lhbtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website