Grootste kinderkledingbeurs van Leidsche Rijn opent weer haar deuren

Op zaterdag 1 april opent om 10:00 uur de grootste kinderkledingbeurs van Leidsche Rijn weer haar deuren in Kindercluster Voorn (Akkrumerraklaan 111te Utrecht). De beurs is na ruim 15 jaar inmiddels een begrip in de regio. Met bijna vijftig kraampjes kinderkleding en speelgoed is de beurs een super locatie om die leuke outfit voor zoon of dat kekke zomerjasje voor dochter te scoren.

De kinderkledingbeurs Leidsche Rijn wordt georganiseerd door een hecht team van vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door Doenja en basisschool De Boomgaard. Ook na vijftien jaar blijft de beurs populair. Een duurzaam initiatief om kinderkleding nog een ronde mee laten gaan. De beurs wordt twee maal per jaar gehouden. In het voorjaar én in het najaar.

De beurs biedt  bezoekers de kans om tegen kleine prijsjes de garderobe van hun kinderen te vullen. Na afloop doneren de verkoopsters grote hoeveelheden kleding en speelgoed aan de goede doelen. Dit keer gaat de kleding wederom naar de familie Kok in De Meern die het naar weeshuizen brengt in Oost Europa. Het speelgoed gaat naar de Stichting ‘Je mag er zijn’. Zij voorzien pleegouders van speelgoed wanneer er een pleegkind wordt verwelkomd.

Op de beurs in april zijn er ook drie bekende (web)winkels uit de regio op de beurs aanwezig, SterkStore,  Cute’ncool en Kinderen van Belle! Zij verkopen voor kleine prijsje, nieuwe merkkleding uit de collecties van vorig jaar. Kortom, het is voor iedereen leuk om te komen shoppen.

Wil jij komen shoppen of misschien liever verkopen? Neem een kijkje op de website www.kinderkledingbeursleidscherijn.nl of volg de kinderkledingbeurs Leidsche Rijn op Facebook.

[nieuwsbrief_promo]

14 gedachten over “Grootste kinderkledingbeurs van Leidsche Rijn opent weer haar deuren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].