Breaking: Mis geen enkel belangrijk bericht met push meldingen!

29 maart 2017 12:43  Redactie  Reageer

Sinds deze week is het op RegioLeidscheRijn.nl mogelijk aan te geven dat je belangrijke berichten van Regio Leidsche Rijn wil ontvangen middels push meldingen. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk dat de redactie een berichtje kan sturen naar iedereen die hiervoor toestemming heeft gegeven. Het is niet nodig een e-mailadres op te geven. Sinds de introductie hebben al vele mensen aangegeven de meldingen te willen ontvangen.

Hoe werkt het?
Bezoek de website van Regio Leidsche Rijn en je krijgt de vraag of je belangrijke berichten wil ontvangen. Door in te stemmen ontvang je, zodra er een belangrijk bericht is, een melding met een link naar het artikel. Het bericht verschijnt zodra je verbonden bent met internet ongeacht of je de website van Regio Leidsche Rijn bezoekt. Wil je de meldingen niet meer ontvangen? Dan is dit eenvoudig uit te zetten.

Heb je de vraag weg geklikt maar wil je je toch abonneren? Geen probleem. De vraag verschijnt opnieuw na een aantal keer de website te hebben bezocht. Kan je niet wachten? Links onderin verschijnt op de website van Regio Leidsche Rijn een groen icoontje waar je alsnog kan aangeven de meldingen te willen ontvangen.

Linksonder is het groene icoon te vinden

Bevestig de aanmelding

Niet op alle apparaten
Helaas werkt het nog niet op alle apparaten maar daar komt verandering in! Zo ondersteunt Apple dit nog niet op zijn mobiele apparaten (iOS), ongeacht de browser. Wel is de verwachting dat Apple binnenkort de techniek zal omarmen. Android ondersteund deze techniek wel. Op de desktop (zowel Windows als MacOS) werkt het ook. Helaas werkt Internet Explorer (nog) niet. De verwachting is dat deze techniek binnenkort ook beschikbaar komt voor Microsoft Internet Explorer.

Meld je nu aan!Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website