Ook dit jaar weer Pop-up Gaard bij Ateliers De Kersenboomgaard

De Pop-up Gaard is de plek in Leidsche Rijn waar je bij de ontwerper zelf unieke producten zoals keramiek, kunst, sieraden, mode en illustraties kan bekijken en kopen. Op 8 en 9 april van 11.00 tot 17.00 opent het Pop-up warenhuis voor de tweede keer weer haar deuren en jij bent natuurlijk van harte welkom!

Het evenement wordt gehouden in gebouw 2 en 3 van Ateliers Kersenboomgaard (Emmy van Lokhorststraat 26, Leidsche Rijn). Krijg je tijdens het shoppen trek  in iets lekkers? Op het plein zijn verschillende foodtrucks te vinden!

De Pop-up Gaard met o.a. Karlijn Postma, Archibald, Marlies Dinnissen, Ikonic Toys, John Boom, Abe van Ancum, CM Bos, By Bus, Bygitte, Studio Kars + Boom, Kim van der Zijde, Mianne de Vries, Renate Nederpel en Babescoffee.

Tevens is er gelegenheid om een hapje en drankje te nuttigen tijdens dit event.

Sinds juni 2011 wonen en werken meer dan veertig kunstenaars in dertig atelierwoningen van SWK Kunsthuisvesting in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Het is een unieke gelegenheid de deelnemende kunstenaars in hun eigen habitat te ontmoeten en hun werk te bewonderen op de plek waar het ontstaat. Tevens kunnen nieuwe ontwerpers ontdekt worden die elders atelier hebben.

Meer informatie? Volg ze op Twitter @popupgaard of mail naar popupgaard@gmail.com

1 gedachte over “Ook dit jaar weer Pop-up Gaard bij Ateliers De Kersenboomgaard”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.