leidsche rijn centrum luchtfoto
 

Maar liefst 1.500 m2 aan gezondheidszorg in Leidsche Rijn Centrum

31 maart 2017 13:16  Redactie  Reageer

Van tandarts tot apotheek en van huisarts tot wijkverpleegkundige en logopedist. Gezondheid voor alle leeftijden in het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn. Tandartspraktijk Verstand, Julius Gezondheidscentrum en apotheek FLeiR nemen de gezondheidszorg van Leidsche Rijn Centrum voor hun rekening.

Tandartspraktijk Verstand
Verstand heeft landelijke bekendheid met hun Verstand Junior-vestiging, speciaal gericht op kinderen. In Leidsche Rijn Centrum wordt een derde vestiging geopend waar kinderen en volwassenen terecht kunnen voor tandheelkundige en mondhygiënische behandelingen.

Julius Gezondheidscentrum
Op de begane grond van appartementengebouw De Phoenix dat op dit moment in verkoop is, vestigt begin 2018 Julius Gezondheidscentrum. Het gezondheidscentrum is een bekende van Leidsche Rijn, met verspreid door de wijk al vier vestigingen. In Leidsche Rijn Centrum wordt meer dan 1.200 vierkante meter ingericht voor huisarts, wijkverpleegkundige, bloedafnamepost, fysiotherapeut en logopedist. Op korte termijn sluiten meer zorgverleners aan. Om de beste persoonlijke zorg te bieden heeft Julius een samenwerking met de specialisten van het Universitair Medisch Centrum (UMC) Utrecht.

Apotheek FLeiR
Apotheek FLeiR start in het stadscentrum een vestiging naar nieuwste concept. Met een uitgebreid aanbod aan cosmetica en zelfzorg, van make up en zonbescherming tot crème en supplement. Robots en apothekersassistenten werken bij FLeiR Apotheek hand in hand. De medicijnen worden elektronisch gepakt, waardoor de assistent meer tijd heeft om geneesmiddeleninformatie te verschaffen.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website